Καζακστάν - Σλοβενία: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Σπόραρ σε κενό τέρμα! (vid)

Ο Άντραζ Σπόραρ σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης για να «κλειδώσει» τη νίκη της Σλοβενίας απέναντι στο Καζακστάν.

Καζακστάν - Σλοβενία: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Σπόραρ σε κενό τέρμα! (vid)

Η Σλοβενία πήρε το πολυπόθητο «διπλό» απέναντι στο Καζακστάν, ωστόσο, θα το είχε πετύχει με λιγότερο άγχος, αν ο Σπόραρ είχε προλάβει να εκτελέσει στην ανυπεράσπιστη εστία στα μέσα του β’ ημιχρόνου.

Σε μια αντεπίθεση φωτιά ο Σέσκο έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας των Καζάκων, στην επαναφορά, όμως, ο φορ του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση.

Σε γενικές γραμμές, ο Σπόραρ ήταν δραστήριος στον αγώνα με το Καζακστάν, ωστόσο, είναι εμφανές πως του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός μετά το μεγάλο διάστημα αποχής από τις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού.

Να σημειωθεί πως ο Σπόραρ αγωνίστηκε για 71 λεπτά, ενώ όλο το 90λεπτο έβγαλε ο Άνταμ Τσέριν. Για την ιστορία το γκολ της νίκης πέτυχε ο Μλάκαρ με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr