Καρπετόπουλος: «Αν ο Παναθηναϊκός είχε πάρει τον Παυλίδη»
Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ένας επιθετικός, ο οποίος κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και μάλιστα εδώ και λίγες μέρες αποτελεί τον
Ο Βαγγέλης Παυλίδης το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Μπενφίκα και πλέον εκτός από το πορτογαλικό πρωτάθλημα αγωνίζεται και στο Champions League μ’ εκείνη, το οποίο είναι ένα μεγάλο προσόν για τους Έλληνες παίκτες.
Μάλιστα για τον συγκεκριμένο παίκτη αναφέρθηκε και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο οποίος μέσω του «sportday.gr» πως αν ο Παναθηναϊκός και οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα αποκτούσε για 17 εκατ. ευρώ τον Παυλίδη, τότε το κλίμα από τους οπαδούς θα ήταν βαρύ και η κριτική σκληρή.
Στην πραγματικότητα όμως εκεί που καταλήγει ο δημοσιογράφος είναι πως τα πράγματα καμιά φορά δεν είναι όπως φαίνονται, καθώς αν η συγκεκριμένη κατάσταση συνεχίσει να υπάρχει με τον ίδιο τρόπο όπως και σήμερα, τότε ο Βαγγέλης Παυλίδης θα γίνει καλύτερος από τον Φώτη Ιωαννίδη που αυτή τη στιγμή είναι κορυφαίος.
Ο λόγος που θα συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, δε θα είναι άλλος από τη συμμετοχή του φορ της Μπενφίκα στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση σε σχέση με τον φορ του Τριφυλλιού που δε θα έχει συμμετοχές, εμπειρίες και παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θέλει στόπερ του ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός»
- Γιαννακόπουλος: Το αινιγματικό μήνυμα πριν το Game 2 - «Κόντρα στον Μάιο και όπου βγει…»
- Παναθηναϊκός: Έξτρα μποναμάς στα ταμεία - Το ποσό από Βαγιαννίδη
- Παναθηναϊκός: Οι 6 μεταγραφές που έχουν κλειδώσει για το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Καταλήγει σε... έκπληξη ο Μπενίτεθ με την ΑΕΚ