Κατσαρός: «Ο Μπάλντοκ δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ακόμα και στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Αντώνης Κατσαρός έκανε το δικό του σχόλιο για την Εθνική στην Αγγλία και την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Κατσαρός: «Ο Μπάλντοκ δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ακόμα και στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ένα αλησμόνητο έπος αφιερωμένο στον συμπαίκτη τους Τζόρτζ Μπάλντοκ, κατόρθωσαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που άλωσαν με εμφατικό τρόπο το θρυλικό Γουέμπλεϊ, κερδίζοντας την πανίσχυρη Αγγλία.

Αναλυτικά όσα είπε στο κανάλι του MEGA ο γνωστός δημοσιογράφος:

«Πραγματικά αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο. Καταρχάς, ως γεγονός, δεν έχει ξανασυμβεί να χάνει τη ζωή του ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας και μετά να παίζουν μέσα σε λίγες ώρες.

Κατάφεραν να μετατρέψουν τη λύπη τους σε κινητήρια δύναμη. Ήταν συγκλονιστική η εμφάνιση.

Έπαιζαν για εκείνον, χωρίς πολλά πολλά στο μυαλό τους. Το είπαν και στα αποδυτήρια και το έβγαλαν στο γήπεδο. Τους θαύμασε ο κόσμος. Όχι μόνο τα ελληνικά μέσα, αλλά και τα αγγλικά.

Οι διεθνείς μας έμαθαν τον θάνατο του Μπάλντοκ την προηγούμενη μέρα. Έπαιζαν και κάθε στιγμή σκέφτονταν ποια ήταν η αποστολή τους.

Ο Τζορτζ δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, δεν ήταν θρασύς, δεν ήταν ενοχλητικός, ήταν μετριοπαθής, χαμηλών τόνων, ακόμα και στον Παναθηναϊκό

Όλη η σημειολογία είναι τρομερή, είναι τα σενάρια του αθλητισμού.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr