Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ – Τι έδειξαν οι κάμερες

Να λυθεί το μυστήριο θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ προσπαθούν οι Αρχές μέσα από τις κάμερες που βρίσκονται στο χώρο του σπιτιού του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Πρωτοσέλιδο για Μπάλντοκ: «Γιατί Θεέ μου...» (pic)

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών με την νεκροψία να δείχνει πνιγμό και πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξιλογικών εξετάσεων.

Από εκεί και πέρα οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τις κάμερες που βρίσκονται στο χώρο του σπιτιού του Ελληνοβρετανού προκειμένου να λυθεί το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του άτυχου ποδοσφαιριστή.

«Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, και από την πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή στο πτώμα και από την εικόνα της οικίας. Φαίνεται πραγματικά ότι πρόκειται για ένα ατύχημα και για πνιγμό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και τις τοξικολογικές εξετάσεις», ανέφερε το πρωί της Παρασκευής 11/10 η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Η Αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 22:00, όμως ο άνθρωπος αυτός είχε καταλήξει αρκετές ώρες νωρίτερα, τουλάχιστον 5 ώρες νωρίτερα, η εικόνα του αυτό έδειχνε», συνέχισε.

«Οι αστυνομικοί που πήγαν πρώτοι έπεσαν μέσα στην πισίνα και τον βγάλανε, γιατί θα μπορούσε να ζει ακόμη, δεν ήξεραν πόση ώρα ήταν μέσα στην πισίνα. Υπήρχε ένα τραπεζάκι εκεί έξω με κάποιες καρέκλες, με δύο ποτήρια που είχαν ένα διαφανές υγρό, δεν ξέρω αν ήταν βότκα, γιατί υπήρχε και ένα μπουκάλι βότκα ή νερό. Τα δύο ποτήρια λένε αμέσως ότι θα μπορούσε να ήταν κάποιος εκεί πριν, όμως φαίνεται ότι δεν υπήρχε κάποιος πριν, δεν φαίνεται για εγκληματική ενέργεια.

«Από τις κάμερες φαίνεται ότι βουτάει μέσα στην πισίνα μόνος του, κολυμπάει αλλά μετά γυρνάει η κάμερα, δείχνει αλλού και μετά από ώρα γυρνάει πάλι στην πισίνα και δεν φαίνεται τίποτα, άρα είχε πάει στον πάτο», είπε κλείνοντας.

Exit mobile version