Παναθηναϊκός: Αν Σπόραρ/Γερεμέγιεφ είναι εύστοχοι τον επόμενο μήνα

Ο Παναθηναϊκός θέλει μπάλα στα πόδια για να διασφαλίσει τουλάχιστον το μηδέν στην εστία του.

Παναθηναϊκός: Διορθώνονται τα προβλήματα ενόψει ΟΦΗ;

Αυτή την εποχή δεν είναι σε θέση να παίξει το επιθετικό ποδόσφαιρο που (λέει ότι ) διδάσκει ο Αλόνσο στην ένταση που ο ίδιος επιθυμεί, γιατί απλά αν πας να δώσεις τέτοιες εντολές έχοντας αμυντική ανασφάλεια περνάς θηλιά στο λαιμό σου, θα σε βρει ο αντίπαλος ακάλυπτος και θα σε λιανίσει, εδώ η Καλλιθέα φάνταζε Ρεάλ! Από την στιγμή που στην Τούμπα γλίτωσες την συντριβή στο πρώτο μισάωρο και στη Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ σε κέρδισε “σβηστή”, ο κόουτς αποφάσισε να πάει λίγο πιο συντηρητικά.

Το είδαμε την Κυριακή. Αν τα στημένα είχαν βρει στόχο και δινόταν κι η πεναλτάρα-μαρς τότε ο Κυπελλούχος έχοντας κάνει πολύ λίγα δημιουργικά θα πήγαινε στα αποδυτήρια με δύο γκολάκια μίνιμουμ στο ενεργητικό του. Με τον Αράο στήριγμα αμυντικό και ουσιαστικά τρίτο στόπερ ο ΟΣΦΠ βρήκε φάση μόνο από γκάφα του Λοντίγκιν, το σουτ του Ελ Κααμπί έβγαλε πάνω στην γραμμή ο Ινγκανσον.

O Βραζιλιάνος κέρδισε κεφαλιές, απέκρουσε μπάλες, στήριξε τον Ισλανδό και τον Γεντβάι, γενικώς ο ΠΑΟ ήταν προσεκτικός και δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, κινήθηκε πιο ζωηρά μόνο όταν μπήκε στο χορτάρι ο Ουναχί.

Φάνηκε ότι ο νο1 στόχος που είχε ο κόουτς πριν τη σέντρα ήταν να κρατήσει το μηδέν. Αποδείχθηκε πως είχε κόστος αυτή η λογική στην επιθετικότητα, αλλά έτσι κι αλλιώς η ομάδα ακόμα θέλει χρόνο για να βγάλει αυτοματισμούς/συνδυασμούς, οπότε καλό και το μισό-μηδέν, αρκεί Σπόραρ/Γερεμέγιεφ να είναι εύστοχοι τον επόμενο μήνα.

Exit mobile version