Παναθηναϊκός: Αν Σπόραρ/Γερεμέγιεφ είναι εύστοχοι τον επόμενο μήνα

Ο Παναθηναϊκός θέλει μπάλα στα πόδια για να διασφαλίσει τουλάχιστον το μηδέν στην εστία του.

Παναθηναϊκός: Διορθώνονται τα προβλήματα ενόψει ΟΦΗ;

Αυτή την εποχή δεν είναι σε θέση να παίξει το επιθετικό ποδόσφαιρο που (λέει ότι ) διδάσκει ο Αλόνσο στην ένταση που ο ίδιος επιθυμεί, γιατί απλά αν πας να δώσεις τέτοιες εντολές έχοντας αμυντική ανασφάλεια περνάς θηλιά στο λαιμό σου, θα σε βρει ο αντίπαλος ακάλυπτος και θα σε λιανίσει, εδώ η Καλλιθέα φάνταζε Ρεάλ! Από την στιγμή που στην Τούμπα γλίτωσες την συντριβή στο πρώτο μισάωρο και στη Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ σε κέρδισε “σβηστή”, ο κόουτς αποφάσισε να πάει λίγο πιο συντηρητικά.

Το είδαμε την Κυριακή. Αν τα στημένα είχαν βρει στόχο και δινόταν κι η πεναλτάρα-μαρς τότε ο Κυπελλούχος έχοντας κάνει πολύ λίγα δημιουργικά θα πήγαινε στα αποδυτήρια με δύο γκολάκια μίνιμουμ στο ενεργητικό του. Με τον Αράο στήριγμα αμυντικό και ουσιαστικά τρίτο στόπερ ο ΟΣΦΠ βρήκε φάση μόνο από γκάφα του Λοντίγκιν, το σουτ του Ελ Κααμπί έβγαλε πάνω στην γραμμή ο Ινγκανσον.

O Βραζιλιάνος κέρδισε κεφαλιές, απέκρουσε μπάλες, στήριξε τον Ισλανδό και τον Γεντβάι, γενικώς ο ΠΑΟ ήταν προσεκτικός και δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, κινήθηκε πιο ζωηρά μόνο όταν μπήκε στο χορτάρι ο Ουναχί.

Φάνηκε ότι ο νο1 στόχος που είχε ο κόουτς πριν τη σέντρα ήταν να κρατήσει το μηδέν. Αποδείχθηκε πως είχε κόστος αυτή η λογική στην επιθετικότητα, αλλά έτσι κι αλλιώς η ομάδα ακόμα θέλει χρόνο για να βγάλει αυτοματισμούς/συνδυασμούς, οπότε καλό και το μισό-μηδέν, αρκεί Σπόραρ/Γερεμέγιεφ να είναι εύστοχοι τον επόμενο μήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr