Στο ποδοσφαιρικό «ντέρμπι αιωνίων» η σύζυγος του Δ. Γιαννακόπουλου με τον μικρό Παύλο! (pic)
Η Ιωάννα Μαροσούλη και ο Παύλος τζούνιορ παρακολούθησαν το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Όπως αναφέρει το missbloom.gr, μάνα και γιος παρευρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (6/10) για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.
Η σύζυγος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου φορούσε ένα μαύρο τοπ, τα μαλλιά της ήταν ίσια κάτω και το μακιγιάζ της ιδιαίτερα διακριτικό. Μαζί της ήταν ο γιος της, Παύλος.
Ο Παύλος λατρεύει το ποδόσφαιρο και μάλιστα ασχολείται και ενεργά με αυτό. Προ ολίγων μηνών, μάλιστα, σκόραρε και στο γήπεδο της Λεωφόρου με τον «DPG» να απαθανατίζει τη στιγμή.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η Ιωάννα Μαροσούλη είναι γονείς δύο παιδιών, της Δέσποινας και του Παύλου.
Το βράδυ της Κυριακής (6/10) έκαναν «τσεκ ιν» στο ΟΑΚΑ μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Νίκος Καρβέλας, η Έλενα Φερεντίνου, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Μίμης Δομάζος, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Δείτε παρακάτω (missbloom.gr):
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Πρόσεχε τι ζητάς από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα..
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- Παναθηναϊκός: Ελληνική ομάδα-έκπληξη για Γκριγκόνις - Η στάση του παίκτη
- «Ο Λεσόρ σε ένα μήνα θα αρχίσει να μπαίνει στη διαδικασία» (vid)