«Δες, είναι καθαρό πέναλτι: Με κινητό στα αποδυτήρια των διαιτητών Τζαβέλλας και Παπαδημητρίου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Παπαδημητρίου επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Υψηλή βαθμολογία στον Ζίμπερτ του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Οι «πράσινοι» είχαν έντονα παράπονα από τον Γερμανό διαιτητή και τον VAR ήδη από το ημίχρονο. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sportime, οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Γιώργος Τζαβέλλας επικοινώνησαν με τον Γερμανό διαιτητή Ζίμπερτ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, κρατώντας το κινητό τους.

«Δες εδώ. Είναι καθαρό πέναλτι και δε μας το δίνεις», είπαν οι δύο άνθρωποι του Παναθηναϊκού στον διαιτητή, δείχνοντας τη φάση για την οποία διαμαρτύρονταν σε βίντεο στο κινητό τους, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το Sportime.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ζίμπερτ ήταν απόλυτος πως έχει πάρει τη σωστή απόφαση. «Την έχω δει τη φάση. Ελέγχθηκε και από τον VAR. Δεν υπάρχει κάποια παράβαση πέναλτι», φέρεται να είπε ο Γερμανός διαιτητής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr