Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο, ο Τερίμ και τα 3,7 εκατ. ευρώ!

Το Τριφύλλι έχει καταφέρει μέσα σε 10 μήνες να αλλάξει τέσσερις προπονητές, με τον Γιάννη Αλαφούζο να συνεχίζει να πληρώνει το… τίμημα των λανθασμένων επιλογών.

Στηρίζει Αλόνσο ο Παναθηναϊκός και απαιτεί σερί νικών!

Ένας ακόμη λόγος που δεν αποχαιρετά πρόωρα ο Ντιέγκο Αλόνσο αλλά του δίνεται μία ακόμα ευκαιρία, είναι το γεγονός ότι δεν θα επιτευχθεί καμία σταθερότητα στην ομάδα αν υπάρξει νέα αλλαγή προπονητή.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι μια τέτοια κίνηση θα ήταν ζημιογόνα για τον Παναθηναϊκό αφού το συμβόλαιο του Ντιέγκο Αλόνσο μαζί με τους συνεργάτες του ξεπερνούν τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως μαζί με την εφορία, όπως αναφέρει η Sportday.

Είναι αξιοσημείωτο, φυσικά, ότι η ΠΑΕ πληρώνει ακόμη τον Φατίχ Τερίμ και τους συνεργάτες του για τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ που είχαν συμφωνήσει (συμπεριλαμβανομένου της εφορίας) για την φετινή σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr