«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφή με τον Μαρκ Φαν Μπόμελ» (vid)

Ο Παναθηναϊκός εξέτασε την περίπτωση του Μαρκ Φαν Μπόμελ τις περασμένες ώρες σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφή με τον Μαρκ Φαν Μπόμελ» (vid)

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Έντεκα αυτοί, Έντεκα εμείς» από τον Ευάγγελο Μίχο:

«Ο Παναθηναϊκός καλά κάνει και λέει ότι στηρίζει τον Ντιέγκο Αλόνσο. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για τον Παναθηναϊκό, υπάρχει μια short-list με 2-3 άτομα.

Κυκλοφόρησε το όνομα του Γκους Πογιέτ, του έχει κάνει πρόταση το ΑΠΟΕΛ. Εγώ δεν το έχω διασταυρώσει. Ακούστηκε και το καλοκαίρι μετά το ναυάγιο του Σάρι.

Έχει καλή σχέση με τον Τζαβέλλα και τον Μπακασέτα. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφή με τον Ολλανδό, Φαν Μπόμελ. Έκανε τροπαιούχο την Αντβέρπ, απέκλεισε την ΑΕΚ.

Έχουν γίνει επαφές με άνθρωπο που δούλεψε για τον Παναθηναϊκό και με άνθρωπο του Παναθηναϊκού. Εγώ μπορώ να πω, πως έχει γίνει επαφή του Παναθηναϊκού με τον Φαν Μπόμελ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr