Παναθηναϊκός: Πονοκέφαλος με Φώτη και βιασμός λογικής!

Για να δούμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός (και) με τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη που εξακολουθεί να παίζει ένα άχαρο ποδόσφαιρο το οποίο οι χαφ πετούν τη μπάλα μπροστά και του λένε…κάνε ότι μπορείς!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Νοκ άουτ» ο Ιωαννίδης, «μέσα» ο Σπόραρ!

Από τις ομάδες κορυφής το τριφύλλι (που για μια ακόμα φορά δεν μπόρεσε να σκοράρει) έχει την χειρότερη εμπροσθοφυλακή, για να πάρει γκολ από τους φορ του πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω, το ότι παίζει ακόμα με Αντράζ Σποράρ είναι από τα άγραφα!

Ακολουθούν η διακοπή και μετά Τσέλσι, Αρης, ΟΦΗ, ενώ περιττό να αναφερθεί πως στην κατάσταση που είσαι ακόμα κι οι αγώνες με Λειβαδιά και Σέρρες είναι ντέρμπι!

Η συνθήκη ήταν εξ’ αρχής δύσκολη για τους πράσινους, δεδομένου και του ανταγωνισμού… Ακόμα μια φορά σου έκαναν πλάκα οι ρέφερι με το …πιαστό του Ρέτσου να μένει ατιμώρητο στο ντέρμπι.

Σήμερα είναι απλά Δευτέρα, θα γκρινιάξουν οι …κύκλοι και τα …τετράγωνα κι ο βιασμός της λογικής μας θα συνεχιστεί για νιοστή φορά! Λες και έχει πέσει μούντζα από το ξεκίνημα της προσπάθειας του Παναθηναϊκού.

Η αλλαγή στόχευσης από τον Σάρι στον Αλόνσο, η καθυστέρηση στις μεταγραφές, η απουσία Ιωαννίδη από την προετοιμασία, η ελλιπής προετοιμασία αρκετών διεθνών, η αρνητική ατμόσφαιρα γενικώς σου φέρνει κάθε φορά την θηλιά όλο και πιο σφιχτά στο λαιμό. Πάνω που μπήκε στο πρόγραμμα σου ΚΑΙ η Ευρώπη!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr