Ο... πιο περεξηγημένος ήρωας του Παναθηναϊκού - Όταν τον χρειάζεται είναι πάντα εκεί

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει στο ρόστερ του έναν σπουδαίο παίκτη, ο οποίος δεν έχει πάρει τη λάμψη που του αναλογεί, όμως ο ίδιος συνεχίζει να προσφέρει σπουδαίες υπηρεσίες στο Τριφύλλι.

Ο... πιο περεξηγημένος ήρωας του Παναθηναϊκού - Όταν τον χρειάζεται είναι πάντα εκεί

Ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, όμως στο τέλος κι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούμε να είχε χάσει και τον έναν βαθμό που συγκέντρωσε.

Συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μασούρας βγήκε απέναντι από τον Λοντίγκιν, τον πλάσαρε, όμως ο τερματοφύλακας των πρασίνων είχε απάντηση και κράτησε ανέπαφη την εστίας του, ενώ και στη διάρκεια του αγώνα προχώρησε σε σημαντικές επεμβάσειςπου κράτησαν το μηδέν.

Γενικότερα ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι ένας παίκτης που έχει ματώσει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι ενώ γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες που υπάρχουν στο ρόστερ, καθώς ο Ντραγκόφσκι είναι ένα σκαλί ανώτερος και επίσης εντυπωσιακός, δεν τα παρατάει ποτέ κι όταν η ομάδα του, τον έχει ανάγκη εκείνος δηλώνει πάντα παρών!

Να θυμίσουμε ότι στο χθεσινό ντέρμπι ξεκίνησε βασικός, καθώς ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι είχε ένα θέμα με τον προσαγωγό του κι έμεινε εκτός αποστολής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr