Κατσαρός: «Αυτό ήταν το ταβάνι του Αλόνσο - Δεν ξέρει πού βρίσκεται!» (vid)

Καυστικό σχόλιο από τον Αντώνη Κατσαρό για τον προπονητή του Παναθηναϊκού μετά το αιώνιο ντέρμπι.

Κατσαρός: «Αυτό ήταν το ταβάνι του Αλόνσο - Δεν ξέρει πού βρίσκεται!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη Σούπερ Μπάλα Live:

«Καταρχάς, για να είσαι ικανοποιημένος σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πρέπει ο πρότερον βίος σου στο πρωτάθλημα να είναι αντίστοιχος της ποιότητας του ρόστερ σου και των προσδοκιών του κόσμου.

Κάποιος, που δεν έχει δει τον Παναθηναϊκό φέτος, δεν έχει προλάβει, και βλέπει το πρώτο ημίχρονο, λέει ότι είναι ένα καλό ποδόσφαιρο, αλλά έπρεπε να παίξει καλύτερα. Εμείς λέμε πως αυτό ήταν το καλύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού.

Ο Αλόνσο, γνώμη μου, αυτό φαίνεται να είναι το ταβάνι του. Όταν μπήκε ο Κωστούλας, ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε θεαματικά. Ο Μουζακίτης είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες του έμψυχου δυναμικού του Παναθηναϊκού.

Ο Λοντίγκιν έχει κάνει καλό παιχνίδι. Ο Ίνγκασον είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ίνγκασον. Και ο Τετέ. Δεν ξέρει πού βρίσκεται ο Αλόνσο. Δε λέω ότι πρέπει να διαβάζει όλη την ιστορία της ομάδας.

Αν, αδερφέ, με τις επενδύσεις που έχει κάνει η ομάδα και βασίζεσαι στην ατομική ενέργεια… δεν υπάρχει συνδυαστικό παιχνίδι.

Να πω και κάτι τον Ιωαννίδη. Με το βάρος που κουβαλάει, κάποια στιγμή θα τραυματιζόταν. Έπεσε κάτω, το λέω, ότι είναι τυχερός ο Αλόνσο που τραυματίζεται ο Ιωαννίδης στη διακοπή»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr