Άγγελος Μπασινάς: Η πρώτη δήλωση για τον χωρισμό του με τη Βιβή Μπασινά

Ο Άγγελος Μπασινάς και η Βιβή Μπασινά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να τοποθετείται για πρώτη φορά μετά απ’ αυτή την εξέλιξη.

Μπασινάς: «Άκουσαν τον Μαλεζάνι κι όχι εμένα - Ο Μποροβήλος ας λέει ότι θέλει για τη Ριζούπολη!» (vid)

Ο Άγγελος Μπασινάς δεν είναι πλέον μαζί με τη Βιβή Μπασινά, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους για τη ζωή τους.

Μάλιστα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του αποκαλύπτοντας ορισμένα πράγματα που δεν ξέραμε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τι να κάνουμε, ήρθε αυτή η στιγμή. Ήταν δύσκολα στην αρχή, αλλά αυτό ισχύει από το καλοκαίρι οππότε σιγά – σιγά το προσπερνάμε. Η σχέση με τα παιδιά είναι τέλεια και δεν έχει τεθεί το θέμα συνεπιμέλειας. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό από άποψη διαζυγίου, δεν έχουμε υπογράψει ακόμη, είναι μεταξύ μας συμφωνημένο».

Για το αν σκέφτεται να προχωρήσει τη ζωή του είπε: «Είναι φυσικό και επόμενο. Δεν μας πήραν τα χρόνια, προχωράμε. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις και δεν ήμουν ποτέ του φαίνεσθαι. Αφού έγινε τώρα οκ, δεν αλλάζει κάτι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr