Μπόρατς Μπάνια Λούκα - Παναθηναϊκός 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Μπόρατς Μπάνια Λούκα - Παναθηναϊκός 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Το τελευταίο σφύριγμα από τον (απαράδεκτο) 34χρονο Αζέρο διαιτητή Ελτσίν Μασίγεφ βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να αλλάζουν πάσες στην άμυνα, αντί να βγουν με φόρα στην επίθεση για ένα γκολ νίκης.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο κρίνεται, πλέον, ακατάλληλος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η καλή μέρα από το πρωί φάνηκε στην περίπτωση του Ουρουγουανού προπονητή. Σε κανένα ματς η ομάδα δεν έχει παίξει (ικανοποιητικό) ποδόσφαιρο, με εξαίρεση τη ρεβάνς απέναντι στη Μπότεφ Πλόβντιβ (0-4).

Το ζητούμενο για τους «πράσινους» ήταν να πάρουν το μάξιμουμ από τη League Phase για να διορθώσουν τη θέση τους στο ευρωπαϊκό ranking και το «1-1» απέναντι στη Μπάνια Λούκα (υποδεκαπλάσιο μπάτζετ) προκαλεί περισσότερη πίεση στην ομάδα και εκνευρισμό στους φιλάθλους ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Superleague.

Υποσημείωση. Η επιλογή του Σπόραρ ήταν σωστή. Το… λάθος παραμένει ότι ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε στην αντικατάσταση του εναλλακτικού φορ. Ο Ιωαννίδης, δε γίνεται να βγάλει… τρεις διοργανώσεις.

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι (6/10): Ίσως να βρέθηκε εκτός θέσης στο γκολ του Ντεσπότοβιτς, όμως, έβγαλε τα… λεφτά του στην αμέσως επόμενη φάση στο κοντινό βολέ του Ερέρα.

Γιάννης Κώτσιρας (5/10): Μέτρια η εικόνα του δεξιού μπακ του Τριφυλλιού που δεν προωθήθηκε στην επίθεση.

Μπαρτ Σένκεφελντ (3/10): Κακή εμφάνιση από τον Ολλανδό. Αργός με τη μπάλα στα πόδια, στη φάση του 1-1 δεν μαρκάρει κάποιον αντίπαλο. Κινδύνεψε στο β’ μέρος με την κίτρινη κάρτα.

Ίνγκι Ίνγκασον (6/10): Σίγουρα ο κατάλληλος παρτενέρ του στην άμυνα δεν ήταν ο Σένκεφελντ. Κέρδισε κάποιες μονομαχίες, αλλά δεν εξέπεμψε τη σιγουριά προηγούμενων αγώνων.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (6/10): Ο Μλαντένοβιτς μοίρασε ασίστ στο γκολ του Μπακασέτα. Είχε αρκετά «ανεβάσματα» δίχως να πάρει κάτι παραπάνω από εκείνον ο Παναθηναϊκός.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς (6/10): Θετική εμφάνιση από τον… κανονικό αμυντικό χαφ του Τριφυλλιού. Πέρασε αρκετές φορές η μπάλα από τα πόδια του στην προσπάθεια να βγει μπροστά η ομάδα.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (5/10): Ο Σλοβένος έτρεξε αρκετά στο γήπεδο, δίχως να καταφέρει να ξεχωρίσει για τους πράσινους.

Τάσος Μπακασέτας (7/10): Ο Μπακασέτας έβγαλε αντίδραση στη Βοσνία, πέτυχε το γκολ και ήταν ενεργός στις επιθέσεις του Παναθηναϊκού.

Φιλίπ Τζούρισιτς (6/10): Ο Σέρβος έκανε κάποιες εντυπωσιακές ενέργειες, συμμετείχε στο γκολ του Μπακασέτα, έστρωσε στον Σπόραρ στη μεγάλη ευκαιρία του β’ μέρους.

Φακούντο Πελίστρι (4/10): Δε φάνηκε ιδιαίτερα στο γήπεδο ο Ουρουγουανός που αγωνίστηκε από τα δεξιά.

Άντραζ Σπόραρ (2/10): Ο Σλοβένος πήρε ευκαιρία από τον Αλόνσο σε ευρωπαϊκό αγώνα και εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων παρά την αρχική διάθεση που έδειξε. Σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το τρίποντο.

Τετέ (6/10): Ο Βραζιλιάνος πέρασε ως αλλαγή στο γήπεδο και έριξε έναν κεραυνό που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σισκόφσκι. Θα ήταν το γκολ της αγωνιστικής.

Αζεντίν Ουναχί (5/10): Δεν πρόλαβε να προσφέρει περισσότερα ο Μαροκινός. Στις καθυστερήσεις έκανε μια ωραία σέντρα στον Ιωαννίδη.

Φώτης Ιωαννίδης (5/10): Από την πρώτη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο ταλαιπώρησε αρκετά τους αντιπάλους του. Κατέγραψε μια μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα άουτ στο 90+2.

Γουίλιαν Αράο – Ντανιέλ Μαντσίνι (-): Αμφότεροι δεν βοήθησαν τον Παναθηναϊκό στα τελευταία λεπτά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr