Τα έκανε... μούσκεμα και στο Conference League ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός γλίστρησε… στη βροχή και δεν κατέκτησε τη νίκη απέναντι στη Μπάνια Λούκα (1-1). Ο Μπακασέτας άνοιξε το σκορ για τους πράσινους, ο Ντεσπότοβιτς ισοφάρισε στην έναρξη του β’ μέρους. Απαράδεκτη η εικόνα του Τριφυλλιού, καμπανάκια ενόψει Ολυμπιακού.

Τα έκανε... μούσκεμα και στο Conference League ο Παναθηναϊκός!

Η πρώτη τελική προσπάθεια προήλθε στο 6′ από ένα χλιαρό σουτ του Σρέτσκοβιτς δίχως να ανησυχήσει τον Ντραγκόφσκι. Στην πρώτη του ευκαιρία ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο σκορ (0-1) στο 11′ έπειτα από συνεργασία Σπόραρ, Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς και εκτέλεση του Μπακασέτα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σπόραρ χαράμισε φάση τετ α τετ για να πάρει αβαντάζ δύο τερμάτων το Τριφύλλι στην αναμέτρηση. Η Μπόρατς «απάντησε» με δύο ευκαιρίες. Ο Σάβιτς δεν δημιούργησε πρόβλημα στον πράσινο γκολκίπερ, ενώ το τελείωμα του Κουλάσιν πέρασε άουτ από δύσκολο σημείο.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα έφτασε στις έξι τελικές με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεσπότοβιτς να περνά ελάχιστα εκτός εστίας. Σε μια φάση διαρκείας ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή, η φάση εξετάστηκε για ένα λεπτό από το VAR και ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Με την έναρξη του β’ μέρους η ομάδα του Ζίζοβιτς ισοφάρισε στο σκορ με κεφαλιά του Ντεσπότοβιτς. Ο Ντραγκόφσκι πραγματοποίησε απίθανη απόκρουση στο 51′ σε βολέ του Ερέρα από κοντινή απόσταση. Από ωραία συνεργασία Μπακασέτα-Τζούρισιτς ο Σπόραρ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία με το τέρμα μπροστά του για το 2-1.

Ο Σένκεφελντ παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Στο 65′ οι Ουναχί – Τετέ πέρασαν στις θέσεις των Τσέριν – Πελίστρι. Στο 69΄ ο Ιωαννίδης πήρε τη θέση του Σπόραρ. Ο Τετέ με ξαφνικό σουτ τράνταξε το δεξί δοκάρι του Σισκόφσκι. Ο Αλόνσο ολοκλήρωσε τις αλλαγές με το πέρασμα των Μαντσίνι – Αράο αντί των Μαξίμοβιτς – Μπακασέτα.

Το Τριφύλλι απείλησε στο βροχερό αγωνιστικό χώρο με τον Μλαντένοβιτς, όμως, από τη κόντρα στο γύρισμά του, η μπάλα δεν πήρε πορεία προς την εστία. Ο Ίνγκασον είδε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στις καθυστερήσεις ο Ιωαννίδης άγγιξε με κεφαλιά το χρυσό γκολ από σέντρα του Ουναχί.

Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Βούκσεβιτς, Μέιερς, Καρολίνα, Ερέρα, Σκόρουπ, Όγκρινετς, Κουλάσιν, Σάβιτς, Σρέτσκοβιτς, Ντεσπότοβιτς.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τζούρισιτς, Σπόραρ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr