Παναθηναϊκός: Με εκπλήξεις η ενδεκάδα με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Δείτε την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, για την 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ο Άγιαξ έχει φέρει 5 νίκες και 1 ήττα στην έδρα του με γκολ 14-1! (vid)

Έτοιμος για το «διπλό» που θα τον βάλει με το… καλησπέρα σε τροχιά διεκδίκησης της πρόκρισης είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» μετά από μια σπουδαία πορεία στα προκριματικά και τη μεγάλη πρόκριση επί της Λανς, αντιμετωπίζουν απόψε (22:00, Cosmote Sport 5) την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα της Βοσνίας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League θέτοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα δώσει το… έναυσμα για την πρόκριση.

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα συγκροτούν οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ και Σπόραρ.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο 33χρονος Αζέρος Ελχίν Μασίγεφ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ελσχάντ Αμπντουλάγεφ, Παρβίν Ταλίμποφ και 4ος ο Φαρίντ Χατζίγεφ. Στο VAR ορίστηκε ο Γάλλος, Μιγιό Μπενουά, με AVAR τον Αζέρο, Ινγιλάμπ Μαμάντοφ.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναίκού:

Παναθηναϊκός: Με εκπλήξεις η ενδεκάδα με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr