Η τακτική προσέγγιση του Αλόνσο αδικεί το ρόστερ του

Καλύτερα που ο Παναθηναϊκός πάει με χαμηλωμένα φτερά στην πρεμιέρα του Κόνφερενς. Θα δούμε αν θα βγει στους παίκτες ένστικτο αυτοσυντήρησης και αγωνιστούν πιο ζωντανά.

Αλόνσο: «Έχουμε δύο πρόσωπα» - Οι δηλώσεις μετά το Καλλιθέα-Παναθηναϊκός

Όταν βλέπεις ένα σύνολο να γίνεται παιχνιδάκι απέναντι σε κάθε πικραμένο του ελληνικού πρωταθλήματος, εύλογα απορείς για το τι γίνεται στο Κορωπί. Δεν γίνεται να φταίει μόνο ο προπονητής.

Άμα βλέπεις μια και δυο και τρεις φορές ότι οι αντιδράσεις στις φάσεις του αντιπάλου είναι ερασιτεχνικές, όταν αναρωτιέσαι πως γίνεται επαγγελματίες παίκτες να έχουν τόσο οικτρή εικόνα δεν γίνεται να αναλυθούν τακτικές οδηγίες και αλλαγές.

O Παναθηναϊκός έχει βυθιστεί στην άβυσσο και φως δεν φαίνεται από πουθενά εκτός κι αν την Πέμπτη δώσουν κάτι παραπάνω οι πράσινοι μιας και τα ματς της Ευρώπης έχουν άλλη αίγλη.

Σίγουρα η τακτική προσέγγιση του Αλόνσο αδικεί κάποιες φορές το ρόστερ του, ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν παιδιά που μπορούν να κάνουν την διαφορά αν αναλάβουν πρωτοβουλίες. Όλο αυτό όμως ακόμα παραμένει ημιτελές, θολό και ακαθόριστο αφού δεν γίνεται ότι βάζεις μπροστά να το δέχεσαι πίσω και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version