Παναθηναϊκός: Ωδή στον Τετέ - Καθολική αποθέωση

Μπορεί το Τριφύλλι να μην εντυπωσιάζει με την απόδοσή του, αλλά ο Βραζιλιάνος έχει κερδίσει με το… σπαθί του τη θέση του στην ομάδα.

Παναθηναϊκός: Ωδή στον Τετέ - Καθολική αποθέωση

Ακόμα και στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, όπου ο Παναθηναϊκός είχε φανερά προβλήματα, ο Τετέ ξεχώρισε και πάλι με την ταχύτητα ποδιών, το πως χρησιμοποιεί το μυαλό του σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική του κατάρτιση.

Έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και στο «10» περά από τη φυσική του θέση στο δεξιό άκρο της επίθεσης, λειτουργώντας ως… πολυεργαλείο για τους «Πράσινους» όταν το επιθυμεί ο προπονητής.

Με τις εμφανίσεις του, στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα, ο 24χρονος κάνει «μπαμ» σε σχέση με το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ομάδας και δείχνει ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο για την ομάδα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr