Παναθηναϊκός: Κάτι γίνεται στραβά με τον Ιωαννίδη

Ήταν να τον… λυπάσαι τον Φώτη Ιωαννίδη με την ΑΕΚ. Ο διεθνής φορ ακόμα δεν έχει σκοράρει, αλλά να κυνηγά “σκοτωμένες” μπαλιές λες κι είναι αμυντικός χαφ, παραπάει.

Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης χρειάζεται βοήθεια από την υπόλοιπη ομάδα!

Το ίδιο έγινε με Λανς, το ίδιο με ΠΑΟΚ, μια από τα ίδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άρα κάτι γίνεται στραβά. Η πλάκα είναι ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ταχύτητα, μπορεί μια χαρά να συνδυαστεί με Πελίστρι, Τετέ, αλλά βλέπουμε τον πρώτο να μένει εκτός 11άδας σταθερά και τον Τετέ να παριστάνει τον μοναχικό ήρωα κουβαλώντας μπάλα, μέχρι να τη χάσει.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο την διαφορά την κάνουν όσοι τρέχουν με τη μπάλα με δυνατότητα να ντριμπλάρουν και να δημιουργούν. Ο Παναθηναϊκός έχει γεμίσει την άμυνα και τον άξονα του με βαριά κορμιά.

Σχεδόν κανείς δεν έχει τα προσόντα που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο, πλην Τσέριν και Ουναχί και το κλαμπ αδικεί τον εαυτό του γιατί θα μπορούσε σήμερα να έχει περισσότερους βαθμούς αν απλά έκανε το καθήκον του με τις Τρίπολες και τις Καλλιθέες.

Ναι μεν ο σύλλογος έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά είναι τέτοια η σύγχυση στο μοίρασμα ρόλων που έχεις βέβαια πολλούς παίκτες, αλλά λίγους να κάνουν την διαφορά. Ακόμα και αυτοί που μπορούν (σαν τον Φώτη π.χ) να σου χαρίσουν τρίποντα με προσωπικές ενέργειες μοιάζουν εγκλωβισμένοι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr