Viral οπαδός της ΑΕΚ: «Είμαι Ελληνοτεξανός επιχειρηματίας, επηρέασα τον διαιτητή!» (vid)

Ο οπαδός της ΑΕΚ «Kris Kass» από το… ZMAK μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την παρουσία του πάνω από το VAR στη Νέα Φιλαδέλφεια στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Viral οπαδός της ΑΕΚ: «Είμαι Ελληνοτεξανός επιχειρηματίας, επηρέασα τον διαιτητή!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6:

«Είμαι Ελληνοτεξανός επιχειρηματίας και ΑΕΚτζής. Με πετύχατε όλοι στο γήπεδο. Of course, είμαστε μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Ο διαιτητής μας είχε φορτώσει εμάς τους ΑΕΚτζήδες με κάτι κίτρινες κάρτες, είχαμε παραπάνω έξαψη.

Είδαμε τον ρέφερι να πηγαίνει στο VAR, είπα κατέβαινε, γιατί ήταν κρίσιμη η φάση, έπρεπε να βάλουμε το 2-0. Έχω μακρύ μαλλί, μουσάκι, ακούω και λίγο μέταλ. Δένει το γλυκό. Είδα τη φάση στην Cosmote-TV. Του έκανε νόημα, είναι πέναλτι, δες το!

Πάει, το βλέπει. Πήγα αστραπή, σφαίρα, πάνω από το VAR, σε 2” κατέβηκα, κάτι πήρε το μάτι του. Θέλω να πιστεύω πως έπαιξα κάποιο ρόλο να πάρει τη σωστή απόφαση ο διαιτητής για το πέναλτι.

Έχουμε το ZMAK Pro Wrestling, όπως είναι το αμερικάνικο WWE. Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη είμαστε φίλοι εδώ και δύο δεκαετίες. Είμαστε κουμπάροι. Το ZMAK το έχουμε κάνει και τηλεοπτικό! Θα ήθελαν οι διαιτητές της επαγγελματικής πάλης να σφύριζαν ποδόσφαιρο, εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Δεν είμαι υπέρ της βίας, απλά είμαι λίγο εκδηλωτικός. Δεν με έχει καλέσει κάποιος μέχρι τώρα στο τηλέφωνο. Πήγα στον διαιτητή με πολύ νόημα, ήταν body language. Ήταν μια ωραία κίνηση, ούτε να κοπανάμε τα τζάμια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, να περνάμε καλά και να κερδίζει η ΑΕΚ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr