Οι καμπάνες βαράνε δυνατά για τον Αλόνσο – Τα δύο κρίσιμα ματς

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια περίοδο που χρειάζεται πλάνο, ετοιμότητα και υπομονή για να μπορέσει να διαχειριστεί τις εξελίξεις και να πετύχει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό στο ρόστερ του που είναι πλούσιο, το πιο πλούσιο επί ημερών Αλαφούζου.

Αλόνσο: «Το αποτέλεσμα με θυμώνει πολύ» - Οι δηλώσεις μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-0 (vid)

Δυστυχώς η πίεση είναι τόσο μεγάλη που αρκεί ένα στραβό αποτέλεσμα για να διαλυθεί το σύμπαν. Σκεφτείτε πως είναι τα πράγματα στα αποδυτήρια όταν ξεκινάς τόσο άσχημα το πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι μέσα σε τέρμα τοξικό περιβάλλον και απέναντι στο σύστημα που γνωρίζει ότι μπορεί να τους βάζει τρικλοποδιές όποτε γουστάρει δίχως κανείς να φοβάται ότι μπορεί να βρει τον μπελά του, κοιτάζουν να βρουν τον “συνδυασμό της αρμονίας” υπογράφοντας μια πλειάδα παικτών που ξέρουν μπάλα, αλλά πρέπει να δουλευτούν και πολύ ώστε τα χαρακτηριστικά τους να δένουν σωστά μεταξύ αυτών αλλά κι εντός του υπόλοιπου ρόστερ.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα δουλεύει με ηρεμία, κάτι που πλέον δεν μπορεί να γίνει αφού οι γκέλες παραμαζεύτηκαν. Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα συμβεί άμα έρθει κανένα πατατράκ την Πέμπτη στην Ευρώπη, ήδη οι καμπάνες βαράνε δυνατά για τον προπονητή που κόντρα σε Μπάνια Λούκα, ΟΣΦΠ θα έχει την ύστατή του ευκαιρία. Η ήττα από την ΑΕΚ πόνεσε αλλά τουλάχιστον έχασε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι η διαφορά δεν πήγε σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα.

Exit mobile version