Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά το Super Cup

Το Τριφύλλι γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ με 85-86 στη Ρόδο, χάνοντας στο… νήμα τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

ΕΞΑΛΛΟΙ στον Παναθηναϊκό, τι είπαν στους διαιτητές μετά τον τελικό!

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε στη διάθεσή του τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Λορένζο Μπράουν & Τσεντί Οσμάν που κόπηκε με απόφαση του Εργκίν Αταμάν.

Οι απώλειες ήταν σημαντικές και όπως αποδείχθηκε στοίχισαν τον τίτλο, αφού η ομάδα έχασε την ενέργεια κάτω από το καλάθι με τον Έλληνα σέντερ και τη δημιουργία & εκτέλεση του Αμερικανού.

Από εκεί και πέρα, το σύνολο των «Πρασίνων» δεν βρέθηκε στα γνωστά του στάνταρ με αρκετούς παίκτες να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Η ήττα ήρθε για να «ταρακουνήσει» τον Επτάστερο ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να στρέφουν το βλέμμα τους στην πρεμιέρα της Euroleague, την προσεχή Πέμπτη (03/10) κόντρα στην Άλμπα στο Βερολίνο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr