Φώτης Ιωαννίδης: Ταλαιπωρείται ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είναι αποτελεσματικός στον φετινό Παναθηναϊκό και η ευθύνη δεν είναι δική του, καθώς ο ίδιος προσπαθεί να κάνει, σχεδόν, τα πάντα.

Παναθηναϊκός: Έρχεται η ανακοίνωση για Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε για μία ακόμη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα να πάρει τρεις βαθμούς και συνεχίζει τις χαμηλές του πτήσεις με τα προβλήματα να είναι αρκετά και ένα εξ’ αυτών ν’ ακούει και στον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει βρει ακόμα το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και το γεγονός αυτό αποτελεί ένα τεράστιο θέμα, το οποίο καλείται άμεσα να λύσει ο προπονητής της ομάδας.

Ουσιαστικά η ευθύνη δεν είναι του αρχηγού του Τριφυλλιού, καθώς ο ίδιος προσπαθεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο με την υπόλοιπη ομάδα να μην μπορεί να βρει τον τρόπο να παίξει για εκείνον και να του κάνει πιο εύκολη τη ζωή.

Σε όλα, σχεδόν, τα παιχνίδια στη Super League, ο Ιωαννίδης γυρνάει αρκετά μέτρα πίσω, παίρνει την μπάλα, προσπαθεί να μοιράσει παιχνίδι, να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του κι όταν πολλές φορές φτάνει στο χώρο δράσης του δεν τελειώνει σωστά τις φάσεις γιατί έχει καταναλώσει σημαντική ενέργεια.

Είναι δεδομένο πως ο Ντιέγκο Αλόνσο θα πρέπει να βρει το σωστό πλάνο, ώστε να εκμεταλλευτεί τον Έλληνα επιθετικό του στον τομέα του σκοραρίσματος.

Exit mobile version