«Αυτογκόλ» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Πήρε και επίσημα τον Γιαζίτσι ο Μαρινάκης!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε κανονικά την απόκτηση του Γιουσούφ Γιαζίτσι παρά την προσπάθεια των οργανωμένων των ερυθρολεύκων να «μπλοκάρουν» τη μεταγραφή λόγω... Τουρκίας και Κεμάλ.

«Αυτογκόλ» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Πήρε και επίσημα τον Γιαζίτσι ο Μαρινάκης!

Όπως είχατε διαβάσει, ο Γιουσούφ Γιαζίτσι είναι γνωστός για τις πεποιθήσεις του και έχει προχωρήσει σε αναρτήσεις σχετικά με τη «Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου».

Η Θύρα 7 προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση έπειτα από τη φημολογία για τον Τούρκο ποδοσφαιριστή:

«Μαθαίνουμε, ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι κοντά στο να κλείσει τον Τούρκο ποδοσφαιριστή Γιουσούφ Γιαζίζι. ΕΜΕΙΣ σαν ΘΥΡΑ 7, ΠΟΤΕ ΔΕΝ κρύφτηκαμε, οι θέσεις μας είναι γνωστές και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ λοιπόν, τον αθλητή πως ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ, να υμνεί ΣΦΑΓΕΙΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΟΦΕΙΛΕΙ να σέβεται την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ,και φυσικά τους οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,που είναι η μεγάλη ΔΥΝΑΜΗ του ΘΡΥΛΟΥ μας!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα δεχτούμε απο οποιονδήποτε πρόεδρο, αθλητή, προπονητή κτλ Τούρκο ή και Έλληνα,να έχει άποψη για το τι πανό θα βάλουμε στο πέταλο και ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ θα πάρουμε για ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν πτόησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να επισφραγίσει το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) τη μεταγραφή του Γιατζίτσι.

Επικοινωνιακά, οι φίλοι των ερυθρολεύκων έβαλαν τεράστιο «αυτογκόλ», αφού χειροκροτούσαν την κίνηση του Αλαφούζου να απομακρύνει για ίδιους λόγους τον Σαμέτ Ακαϊντίν.

Exit mobile version