Τελικά, είναι δυνατές οι γαλλικές ομάδες; Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε δύο!

Ποιος είχε μπει στη διαδικασία να συγκρίνει μια ομάδα από το γαλλικό πρωτάθλημα με οτιδήποτε άλλο;

Τελικά, είναι δυνατές οι γαλλικές ομάδες; Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε δύο!

Πολλά ακούσαμε για τον Παναθηναϊκό τον τελευταίο καιρό.

Οι Πειραιώτες έχασαν με κάτω τα χέρια από τη Λιόν με 2-0. Πλέον, έχουν αντιληφθεί και οι πιο δύσπιστοι πως το κατόρθωμα του Τριφυλλιού με τη Λανς ήταν τεράστιο.

Αρκετοί κατηγόρησαν τους πράσινους «γιατί» πανηγύρισαν την πρόκριση επί της Λανς. Από το βράδυ της Πέμπτης (27/9) κατάλαβαν και οι τελευταίοι τον λόγο.

Η Λιόν από τον πάτο της βαθμολογίας έκανε πλάκα στον Ολυμπιακό. Αντίθετα η Μαρσέιγ και η Λανς υπήρξαν ομάδες επιπέδου Champions League με φανταχτερά ονόματα στο ρόστερ και συνολική αξία που δεν «βλέπει» καν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου έδειξε τον τρόπο, όχι μία, αλλά δύο φορές σε διάστημα ενός έτους. Έχει άλλη αίγλη να παίζει με τους κορυφαίους, ειδικά όταν εκείνοι έχουν υψηλό κίνητρο και δεν είναι αδιάφοροι, όπως η… Άστον Βίλα κατά την ομολογία του Έμερι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr