Τσουκαλάς: «Να κόψουν τον σβέρκο τους στον Ολυμπιακό – Γέλαγε ο κόσμος με το Καλλιμάρμαρο!» (vid)

Απογοητευμένος με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Τάκης Τσουκαλάς, ο οποίος έριξε και σπόντα για το Καλλιμάρμαρο.

Τσουκαλάς: «Να κόψουν τον σβέρκο τους στον Ολυμπιακό - Γέλαγε ο κόσμος με το Καλλιμάρμαρο!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Άντε Γεια:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Δυστυχώς δεν παίξαμε καθόλου καλά. Μπήκαμε και φάγαμε γκολ στο πρώτο τρίλεπτο. Τέλος πάντων, εγώ θα επισημάνω κάποια πράγματα που τα έλεγα πριν για τις μεταγραφές. Οι δύο τελευταίες έγιναν 4/9, ρίξαμε το βάρος όλο να πάρουμε τον Χόρτα και τον Ποντένσε.

Τελικά δεν ήρθαν. Ο ένας προτίμησε τα πολλά λεφτά, δεν μπορείς να δώσεις 10-15 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη. Έπρεπε να έχουν δεύτερη επιλογή, αργήσαν. Πήραν κάποιους παίκτες που θέλουν προπόνηση, θέλει χρόνο.

Αυτό που με πείραξε, στο Χαριλάου μπήκαν μέσα στα @ τους. Πήγε ο Μαρινάκης κοιτάξτε να παίξετε, δεν ξέρω, κάτι άλλο. Τα μυαλά τους δεν είναι εκεί που πρέπει. Δεν χάθηκε το πρωτάθλημα, βέβαια. Είδατε και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Την ΑΕΚ την προστατεύουν οι διαιτητές. Τον Παναθηναϊκό τον είδατε.

Εγώ στην Ελλάδα δεν ανησυχώ. Θα τους ξυπνήσουμε εμείς τους ποδοσφαιριστές. Να δούμε τι θα γίνει και στη Λιόν. Αν πάμε, όπως, πήγαμε στο Χαριλάου, θα χάσουμε.

Τον Τσικίνιο τον θαυμάζω, πήγε έκανε ένα τατουάζ το Κύπελλο Ευρώπης όλο το χέρι. Δεν ξέρω τι έχουν πάθει, κάτι έχει γίνει.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη Λιόν, αν παίξουμε αυτό που παίξαμε πέρσι, πριν την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δεν γίνεται να ξέχασαν τη μπάλα.

Όλα τα λάθη του διαιτητή ήταν εις βάρος μας. Δεν ξέρω τι σκέφτεται και ο πρόεδρος. Αν είναι να έρθει ένας παίκτης τώρα, να έρθει για ενδεκάδα.

Αλλιώς ας πάρουν τα Χριστούγεννα. Πάνω από όλα, θέλω το πρωτάθλημα, δεν σας το κρύβω. Κάποτε τέτοια αγωνιστική παίρναμε πρωτάθλημα! Την Πέμπτη να κόψουν τον σβέρκο τους.

Πέρσι θα παίρναμε και το πρωτάθλημα. Είχαμε την Άστον Βίλα, τη Φενέρ. Τα είχαμε όλα μαζί.»

Για το Καλλιμάρμαρο: «Γέλαγε ο κόσμος. Αυτοί πήγαν εκεί για να δείξουν ότι κάτι κάνανε!»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version