Παναθηναϊκός: Ένα σημαντικό πρόβλημα που καλείται να λυθεί

Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμη φορά στο πρωτάθλημα έδειξε πως έχει ένα σημαντικό πρόβλημα, το οποίο έως τώρα παραμένει άλυτο.

Αυτή είναι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό (pic)

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά προσπαθεί να λύσει διάφορα προβλήματα και ένα απ’ αυτά αναδεικνύεται σε κάθε ματς στην Ελλάδα, όπως και χθες με τον Πανσερραϊκό.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι για ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ κι έκλεισαν ένα ακόμα ημίχρονο με την πλάτη ουσιαστικά στον τοίχο.

Το Τριφύλλι μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, ωστόσο στην πορεία τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όσο καλά περίμεναν όλοι, καθώς η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει με αποτέλεσμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού να αγχωθούν και να μην έχουν και την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Μπορεί στην πορεία το ματς να κρίθηκε θετικά για τους πράσινους, ωστόσο ένα βασικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα είναι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να σπαταλάει άλλο έτσι τα πρώτα του ημίχρονα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr