Παναθηναϊκός: Έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ - Καιρός να το δείξει με συνέπεια

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει το πιο ποιοτικό ρόστερ του πρωταθλήματος με πλειάδα λύσεων σε κάθε θέση, όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί, για να φέρει μια ομάδα αποτελέσματα.

Super League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός

Ο Παναθηναϊκός φέτος το καλοκαίρι προχώρησε σε ορισμένες κινήσεις, οι οποίες τον απογείωσαν και παράλληλα τον αναβάθμισαν σε τέτοιο επίπεδο που τον έκαναν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας από άποψη μονάδων.

Σίγουρα οι συγκεκριμένες απόψεις είναι εντελώς υποκειμενικές, όμως ο Παναθηναϊκός από το τέρμα και μόνο, χωρίς να λάβουμε υπόψη άλλες γραμμές, έχει δύο τρομερούς τερματοφύλακες που θα ήταν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα ελάχιστες ομάδες έχουν την πολυτέλεια να αφήνουν στον πάγκο παίκτες σαν τους Μαξίμοβιτς, Τσέριν με τον δεύτερο μάλιστα στον περσινό και προπερσινό Παναθηναϊκό ήταν βασικός κι αναντικατάστατος.

Ακόμα και ο Φίλιπ Τζούρισιτς που αποτελεί μια λύση από τον πάγκο δε γίνεται να χαρακτηριστεί άσχημη λύση. Ο Σέρβος ξέρει πολύ μπάλα και είναι ένας παίκτης που δεδομένα μπορεί να δώσει πράγματα στην ομάδα. Υγιής να είναι και να αποκτήσει σταθερότητα. Αυτό χρειάζεται.

Βέβαια μπορεί οι πράσινοι να διαθέτουν τρομερό ρόστερ, όμως αυτό δεν παίζει ποδόσφαιρο στον αυτόματο πιλότο με τους πράσινους να πρέπει να το δείξουν και στην πράξη αποκτώντας μια σταθερότητα.

Κάτι που έχουν την ευκαιρία να το κάνουν από εδώ και πέρα και μετά τη νίκη τους κόντρα στον Πανσερραϊκό μπαίνοντας πια δυναμικά στη διεκδίκηση των στόχων τους!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr