Παναθηναϊκός: Τα δύσκολα και η «απάντηση» που ψάχνει ο Αλόνσο στους αμφισβητίες

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τους τρεις βαθμούς και φυσικά εκτός από πολύτιμο χρόνο κέρδισε πολλά περισσότερα χθες το απόγευμα.

Αλόνσο: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-1

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ και κατάφερε να πάρει τη νίκη δείχνοντας και θετικά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Το σημαντικό στην παρούσα φάση είναι οι τρεις βαθμοί και πλέον άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται, καθώς θα βρει το σύλλογο να αντιμετωπίζει ΑΕΚ και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Αλόνσο με τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό κέρδισε χρόνο, ώστε στη Νέα Φιλαδέλφεια να μας παρουσιάσει έναν Παναθηναϊκό ακόμα πιο κοντά σε όσα εκείνος ζητάει.

Αν το καταφέρει αυτό και συνδυάσει μια καλή εμφάνιση με νίκη, τότε ο κόσμος θα τον πλησιάσει ακόμα περισσότερο, θα τον πιστέψει και θα αρχίσει σιγά-σιγά το κλίμα να γυρίζει και συνεπώς να στηρίζει όλο και περισσότερος κόσμος την ομάδα.

Γενικότερα στο ποδόσφαιρο αποτυχία με επιτυχία και σκληρή κριτική με αποθέωση είναι… ένα τσιγάρο δρόμος που σημαίνει ότι τα πάντα αλλάζουν σε στιγμές!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr