Γέντβαϊ: «Είμαστε έτοιμοι για την ΑΕΚ, ξέρουμε τι να περιμένουμε»

Ο Τιν Γέντβαϊ προχώρησε σε δηλώσεις μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Γέντβαϊ: «Είμαστε έτοιμοι για την ΑΕΚ, ξέρουμε τι να περιμένουμε»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ελέγξαμε το παιχνίδι, ο Πανσερραϊκός είχε τις στιγμές του σε μερικές αντεπιθέσεις, η σέντρα στο γκολ τους ήταν εξαιρετική και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια.

Εμείς όμως κυριαρχήσαμε, δημιουργούσαμε και ήταν θέμα χρόνου το πότε θα σκοράρουμε. Δεν έχει σημασία το πότε θα μπει το γκολ αλλά ότι έπρεπε να πάρουμε το ματς, το κάναμε και είμαστε περήφανοι για αυτό».

Σας έδωσε ώθηση αυτή η νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας;

«Φυσικά, είναι καλό το ότι συνεχίσαμε με νίκη και βελτιώσαμε το παιχνίδι μας. Οι έντεκα παίκτες που ξεκινήσαμε δεν είχαμε ξαναπαίξει όλοι μαζί, ο Ουναΐ μπήκε μέσα και έπρεπε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι μας και εμείς σε εκείνον.

Νομίζω τα πήγαμε εξαιρετικά σε αυτό το κομμάτι και είμαστε έτοιμοι για το ματς με την ΑΕΚ, ξέρουμε τι να περιμένουμε».

Η ομάδα σε μερικές φάσεις μοιάζει να είναι ασταθής, γιατί γίνεται αυτό;

«Δεν είναι αστάθεια, είναι λάθη και αυτό είναι το παιχνίδι μας. Έτσι θέλουμε να παίζουμε, θέλουμε να πασάρουμε ανάμεσα στις γραμμές και στους μπροστά τρεις παίκτες. Φυσικά μερικές φορές θα χάσουμε τη μπάλα όμως αυτό δεν μας κάνει ασταθή ομάδα.

Θεωρώ ότι είναι ακριβώς το αντίθετο, πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και μετά από λάθη θα προσπαθήσουμε ξανά και στο τέλος θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr