Παναθηναϊκός - Μονακό 87-79: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μονακό.
Με μια καθυστέρηση μερικών 24ώρων ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στα φετινά play-offs με μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Τι Τζέι Σορτς με την πράσινη φανέλα.
Η Μονακό έπαιξε με μια λογική «επιβίωσης», φοβήθηκε το φάουλ και παρέμεινε ζωντανή ως το 4ο δεκάλεπτο εξαιτίας του απίστευτου Μάικ Τζέιμς που πέτυχε 25 πόντους.
Οι πράσινοι με σύμμαχο τον κόσμο τους, δεν έδωσαν πολλά δικαιώματα (σ.σ με εξαίρεση το πρώτο δίλεπτο) και «κλείδωσαν» τη σειρά αγώνων με τη Βαλένθια.
Αρκούν ένα μπρέικ και τέσσερις νίκες στο Telekom Center Athens για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης η ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Τι Τζέι Σορτς (9/10): Ο Σορτς έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Αταμάν και αξιοποίησε την ευκαιρία με 21 πόντους. Μια απόδειξη πως έχει αδικήσει (πολύ) τον εαυτό του μέσα στη σεζόν.
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης – Ντίνος Μήτογλου (-): Δεν αγωνίστηκαν καθόλου.
Τσεντί Οσμάν (6/10): Δεν βρέθηκε σε σπουδαίο βράδυ επιθετικά, προσέφερε σε άλλες στατιστικές, 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα (2 λάθη).
Κώστας Σλούκας (7/10): Θετική εμφάνιση από τον αρχηγό με 8 πόντους και 5 ασίστ. Μοιράστηκε τον χρόνο με τον Σορτς.
Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις (4/10): Ο Χέιζ-Ντέιβις δεν «έπιασε» υψηλή απόδοση σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Είχε διάθεση να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν του βγήκαν πολλά πράγματα στο glass-floor.
Νίκος Ρογκαβόπουλος (7/10): Σε ανοδική πορεία ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, έδωσε ώθηση στο Τριφύλλι με 11 πόντους σε 16′.
Τζέριαν Γκραντ (6/10): Ο Γκραντ είχε ένα εποικοδομητικό δεκάλεπτο με 6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Κάνει διαχείριση για τα play-offs.
Κέντρικ Ναν (6/10): Ο Ναν έκανε βήμα… πίσω, έσπασε την κατάρα στο τρίποντο έπειτα από τέσσερις άστοχες προσπάθειες και εξανέμισε τις τελευταίες πιθανότητες της Μονακό για νίκη.
Ματίας Λεσόρ (7/10): Προσέφερε το highlight της βραδιάς με κάρφωμα πάνω από τον Ντιαλό. Αγωνίστηκε για 12:20.
Κένεθ Φαρίντ (9/10): Απόλυτα κυριαρχικός ο «Manimal», άγγιξε το double double με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (6/10): Ο Ερνανγκόμεθ δεν μπήκε στη λίστα με τους σκόρερ, συνεισέφερε στην άμυνα και στο ριμπάουντ (7).
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Δεχθήκαμε ανήθικη κριτική»: Μήνυμα Γιαννακόπουλου - Οι αιχμές, η στήριξη και η σιγουριά για τη συνέχεια
- Αταμάν: «Μηνύματα» για Βαλένθια - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Αλλαγή ημέρας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον ημιτελικό του Final Four αν προκριθεί
- Επική ατάκα Φαρίντ μετά το Παναθηναϊκός-Μονακό!
