Θα έχει πλάκα να «φάνε» τον Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό!

Από ηρωική φυσιογνωμία… ήδη έχουν ξεκινήσει να αμφισβητεί τον Μεντιλίμπαρ ο περίγυρος στον Ολυμπιακό.

Θα έχει πλάκα να «φάνε» τον Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν τραγικοί ΚΑΙ την περσινή χρονιά με αποκορύφωμα ότι σε μια εβδομάδα «έφαγαν» επτά γκολ από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό.

Αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια, δεν το πίστευε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Ολυμπιακού.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έρχεται μια ακόμα χειρότερη version για τους Πειραιώτες, οι οποίοι περιμένουν να κάνουν και γενέθλια για τα 100 χρόνια της ιστορίας τους.

Αλήθεια. Πώς θα διαχειριστούν το θέμα Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό;

Υπάρχει μουρμούρα, η έλλειψη (ατομικού) ταλέντου είναι εμφανής, ενώ οι μεταγραφές δε συγκινούν κανέναν. Η επένδυση στον 36χρονο Γουίλιαν έχει προβληματίσει στο Λιμάνι. Ο Βέλντε δεν θα γίνει… Ποντένσε. Ο Φορτούνης «απουσιάζει». Ο Χόρτα.

Αν στον Ολυμπιακό «φάνε» τον Μεντιλίμπαρ τέσσερις μήνες μετά το Conference League, πραγματικά η επιστήμη θα σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Περίεργα πράγματα συνέβησαν στον Ολυμπιακό και τα φετινά δεδομένα περιπλέκουν ακόμα παραπάνω την κατάσταση. Ακολουθούν Ατρόμητος – Παναθηναϊκός για τους «ερυθρόλευκους» και πιθανή νέα απώλεια βαθμών θα βαρύνει το κλίμα.

Υ.Γ Την ώρα που ο επίσημος Ολυμπιακός διαμαρτυρόταν για τη διαιτησία, ο Μεντιλίμπαρ έκανε λόγο για «δίκαιη νίκη του Άρη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr