Παναθηναϊκός: Το ξεκάθαρο μήνυμα με τον αποκλεισμό Μάγκνουσον και Μπράουν

Παρά τα όσα γράφτηκαν οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν όχι απλώς δε θα παίξουν κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά δε βρίσκονται καν στην αποστολή.

Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Τα στόπερ φαβορί και ο Μάγκνουσον

Ο Ντιέγκο Αλόνσο σε αντίθεση με όλα τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών δεν συμπεριέλαβε τελικά τους Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν στην αποστολή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στέλνοντας έτσι κι ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο επόμενο διάστημα τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του, τους οποίους θεωρεί ανέτοιμους, για να ανταποκριθούν σ’ ένα τόσο δύσκολο κι απαιτητικό πρόγραμμα που πλησιάζει.

Να θυμίσουμε ότι οι πράσινοι έχουν να παίξουν με ΑΕΚ, Ολυμπιακό για τη Super League, ενώ ξεκινάει και το Conference League με τον πήχη να έχει ανέβει ψηλά όσον αφορά στο επίπεδο ανταγωνισμού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr