Ξεκάθαρο μήνυμα Αλόνσο: «Να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο σε ομιλία που είχε με τους παίκτες του ήταν ξεκάθαρος και τους ζήτησε να παίζουν σαν μεγάλη ομάδα σε όλα τα παιχνίδια.

Αλόνσο: Οι δηλώσεις μετά το Άγιαξ-Παναθηναϊκός

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά το παιχνίδι της Τούμπας εξέφρασε την ευχαρίστησή του που είχε μία ολόκληρη εβδομάδα να εργαστεί με τους ποδοσφαιριστές του.

Από εκεί και πέρα στα πλαίσια της προσπάθειας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας εκτός από τις προπονήσεις, προσπαθεί να τους δώσει και μέσω ομιλιών να καταλάβουν ορισμένα πράγματα καλύτερα και ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Έτσι, ο Ουρουγουανός τεχνικός ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι πρέπει να παίζουν με τη νοοτροπία του νικητή αλλά κι έχοντας την ταυτότητα της μεγάλης ομάδας.

Όσα ανέφερε στους παίκτες του:

«Οι προηγούμενες ημέρες ήταν πολύ χρήσιμες για την ομάδα. Είχαμε μία ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Κι είμαι πολύ ικανοποιημένος που δούλεψα με όλους τους παίκτες σ’ αυτή τη σειρά των προπονήσεων δίχως προβλήματα και απουσίες. Είναι κάτι σημαντικό που με έκανε χαρούμενο. Θεωρώ ότι με το χρόνο και με περισσότερη δουλειά και περισσότερες προπονήσεις, θα μπορέσουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και να γίνουμε η μεγάλη ομάδα που πρέπει να είμαστε.

Παράλληλα, κάνουμε και την αυτοκριτική μας. Κοιτάμε ποια είναι τα λάθη μας και προσπαθούμε να μάθουμε από αυτά. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και αυτό που μάθαμε το προηγούμενο διάστημα, είναι ότι για να κερδίζουμε, πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα. Αυτό συμβαίνει όταν φτάνουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας κι αυτό πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό προκειμένου να νικήσουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr