Παναθηναϊκός: «Το συμβόλαιο και οι απολαβές που θα αποδεχθεί ο Τσέριν»

Οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν συνεχίζονται και μάλιστα το κλίμα που πηγάζει είναι θετικό, ώστε να έχουμε αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Υπόθεση Τσέριν: Η ανανέωση, η πώληση και οι σκέψεις του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε συζητήσεις με τον ατζέντη του Άνταμ Τσέριν προκειμένου να τακτοποιήσει το θέμα της ανανέωσης του πελάτη του με τον Σλοβένο μέσο να παραμένει στους πράσινους.

Οι συζητήσεις έχουν θετικό πλαίσιο προς το παρόν και σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» το Τριφύλλι είναι διαθέσιμο να προχωρήσει σε μια γενναία αύξηση αναφορικά με το ποσό που θα παίρνει στο νέο του συμβόλαιο ο Τσέριν.

Πιο αναλυτικά τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Σλοβένος αμείβεται με 280 χιλ το χρόνο και η νέα συμφωνία θα έχει τριπλασιασμό στις αποδοχές του, προκειμένου να δείξει η πράσινη ΠΑΕ στον παίκτη, ότι αναγνωρίζει έμπρακτα την προσφορά του και την ανοδική του πορεία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr