Παναθηναϊκός: Οι στόχοι του Αλόνσο ενόψει Πανσερραϊκού

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League σ' ένα παιχνίδι που η νίκη είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

Παναθηναϊκός: Δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται κατά του Αλόνσο...

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και όλοι στην ομάδα στοχεύουν σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση.

Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Αλόνσο δίνει μεγάλη βάση στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού και την εβδομάδα που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό θα δούλεψει όσο περισσότερο μπορεί, καθώς έχει εντοπίσει ορισμένα στοιχεία που επιβάλλεται να βελτιωθούν, προκειμένου η ομάδα να ρολάρει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Πολύ σημαντικό στοιχείο που καλείται να βελτιώσει ο Ουρουγουανός προπονητής είναι το κομμάτι της δημιουργίας, καθώς οι πράσινοι γνωρίζουν απόλυτα ότι θα βρουν μια ομάδα που θα κλειστεί απέναντί τους, ενώ έπειτα στόχος είναι εκτός από τη νίκη να παίξουν και όμορφο ποδόσφαιρο.

Τέλος, ο Αλόνσο θα σταθεί καθαρά στο κομμάτι της δημιουργίας, καθώς στην Τούμπα είδε βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και είναι ένα σημάδι, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, ώστε να γίνει το επόμενο βήμα και ν’ αρχισεί σιγά-σιγά η ομάδα να ρολάρει σε κάθε επίπεδο.

Exit mobile version