Παναθηναϊκός: Βασικός Ουναχί με το... βλέμμα στα ντέρμπι!

Το Τριφύλλι ετοιμάζεται την κρίσιμη… τετράδα αγώνων που κοντοζυγώνει, με τον Μαροκινό να μπαίνει δυναμικά στα ενδότερα της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Παίζει άμεσα ο Ουναχί - Ποιο το πλάνο

Ο Αζεντίν Ουναχί αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από εδώ και στο εξής στον Παναθηναϊκό, με την αρχή να γίνεται στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (22/09).

Από εκεί και πέρα, ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να τον βάλει άμεσα στο κλίμα ελέω των κρίσιμων ντέρμπι που έρχονται κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, καθώς και για την League Phase του UEFA Conference League που δεν βρίσκεται… μακριά.

Έτσι, θα τον δοκιμάσει είτε στο «8» είτε στο «10» ανάλογα τον αντίπαλο για να βρει τη χημεία με τους νέους του συμπαίκτες και να συνεισφέρει τα μέγιστα στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται στον ποδοσφαιρικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr