Κρίσιμος... μήνας στον Παναθηναϊκό: Τρεις βαρβάτες υποθέσεις στο τραπέζι!

Το Τριφύλλι αναμένεται να διανύσει ένα διάστημα το οποίο θα τρέξει τις διαδικασίες για τρία «ανοιχτά μέτωπα» που θεωρούνται κρίσιμα όσον αφορά την διατήρηση του συλλόγου σε ανταγωνιστικά επίπεδα.

Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύση για το «βαρίδι» των 4,5 εκατ. ευρώ

Έτσι, η «πράσινη» ΠΑΕ, τον επόμενο μήνα θα καλέσει στα… γραφεία της τους Φώτη Ιωαννίδη, Γιώργο Βαγιαννίδη και Άνταμ Τσέριν.

Ο 24χρονος φορ, έγινε ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού και αναμένεται να υπογράψει πολυετή επέκταση, η οποία θα τον κατατάξει στους κορυφαίους αμειβόμενους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, ο Άνταμ Τσέριν θα εξαργυρώσει την προσφορά του στην ομάδα και το μυθικό EURO 2024 που πραγματοποίησε με την Σλοβενία, με μία νέα συμφωνία που θα χαροποιήσει και την πλευρά του ατζέντη του, που δημιουργούσε… σύννεφα του προηγούμενους μήνες.

Τέλος, όσον αφορά τον Γιώργο Βαγιαννίδη, η περίπτωση του έχει πάει χρονικά… πίσω, με τους ιθύνοντες των «Πρασίνων» να θέλουν να κλείσουν άμεσα την υπόθεση προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο κοντά σε αυτό του Τζορτζ Μπάλντοκ για να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr