Και ο Ολυμπιακός είχε Τούρκο ποδοσφαιριστή με αναρτήσεις για τον Κεμάλ Ατατούρκ! (pic)

Οι… απέναντι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν «πόλεμο» στον Παναθηναϊκό, επειδή «έπιασε» την προηγούμενη σεζόν όλες τις κορυφές.

Και ο Ολυμπιακός είχε Τούρκο ποδοσφαιριστή με αναρτήσεις για τον Κεμάλ Ατατούρκ! (pic)

Ο «ερυθρόλευκος» μηχανισμός προσπαθεί να δημιουργήσει ρωγμή στις σχέσεις Παναθηναϊκού-Αταμάν, αλλά φυσικά δεν θα τους περάσει.

Από τη στιγμή που ο πράσινος τεχνικός εξέδωσε μια απόλυτα λογική ανακοίνωση για τα όσα προηγήθηκαν στο φιλικό της Κύπρου, το θέμα θεωρείται λήξαν, αλλά οι… απέναντι το συντηρούν με σκοπό να κερδίσουν «έδαφος» στις μάχες για τους τίτλους.

Στην επιχειρηματολογία τους, μάλιστα, οι… απέναντι αποθεώνουν τον Αλαφούζο που έδιωξε τον Ακαϊντίν έπειτα από μια ανάρτηση για τον Κεμάλ Ατατούρκ. Άραγε, οι ίδιοι έδειξαν την ίδια ευαισθησία σε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν;

Επειδή στο ίντερνετ υπάρχει άφθονη πληροφορία, από το Λιμάνι πέρασε ο Ερόλ Μπουλούτ. Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον θυμούνται οι Πειραιώτες μονάχα για το γκολ που σημείωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης μια εποχή, αλλά όχι… για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Θα πουν εκείνοι, πως, τότε δεν υπήρχαν τα social media και δεν τους δόθηκε κάποια αφορμή (;). Αλλά τι απόψεις θα περίμεναν να έχει ένας Τούρκος ποδοσφαιριστής, γεννημένος από Τούρκους μετανάστες. Λεπτομέρειες.

Αν ψάξει κανείς το προφίλ του Μπουλούτ, είναι γεμάτο με αναρτήσεις για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Συμπερασματικά, ο καθένας έχει τα «πιστεύω» του. Αντίστοιχα ο κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό (σ.σ Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία), δεν περνά από τεστ για τις προσωπικές του πεποιθήσεις.

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ErolBulut (@erolbulut_official)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr