Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας τραβάει το «κουπί» των μεγάλων παικτών!

Πάλι άφαντος ήταν από το ματς της Τούμπας ο Τάσος Μπακασέτας κι ως Έλληνας είναι γνωστό ότι από το βράδυ της Κυριακής τα ακούει διπλά.

Europa League: Το υπογκρούπ του Παναθηναϊκού ενόψει της κλήρωσης

Δυστυχώς ο διεθνής άσος εκτός από ντεφορμέ παίζει και σε ένα οργανισμό που έχει μάθει να δαιμονοποιεί τα πάντα και δεν δίνει δικαιολογίες σε κανέναν και τίποτα άπαξ και το κλαμπ δεν έχει κερδίσει.

Δεν αντέχει να βλέπει ο φίλος του Παναθηναϊκού τον επιτελικό χαφ του να κάνει κοντρόλ κοντά στην περιοχή, με αντίπαλο στην πλάτη του και αντί να εκτελέσει, να γυρνά την μπάλα έξω ή να παίζει παράλληλα. Ή να μην μπαίνει δυνατά στις φάσεις.

Ή να κρύβεται δίχως να ζητά τόπι για να πάρει πρωτοβουλίες. Υπάρχει και έντονη ανάμνηση του Μπερνάρ που στον β΄ γύρο του προηγούμενου πρωταθλήματος έκανε όργια κι οι συγκρίσεις βαίνουν εις βάρος του Μπακασέτα.

Ως συνήθως οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν για το λόγο που ο παίκτης είναι βρέξει-χιονίσει βασικός, ξεσηκώνοντας μια ατέρμονη μουρμούρα που πραγματικά δεν αντέχεται γιατί 30 χρόνια τα ίδια γίνονται, όσο καλός κι αν είναι ο παίκτης που δεν αποδίδει όσα θέλει η εξέδρα. Συνέβη στο παρελθόν και με παίκτες -σημαίες σαν τους Λυμπερόπουλο-Καραγκούνη-Μπασινά αν θυμάστε. Γνωστές καταστάσεις…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr