Άρης Γάτας: «Βρώμικο να δημιουργείται κλίμα - Τότε θα κριθεί ο Αλόνσο» (vid)

Ο Άρης Γάτας σχολίασε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και πήρε θέση για τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Άρης Γάτας: «Βρώμικο να δημιουργείται κλίμα - Τότε θα κριθεί ο Αλόνσο» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Καλό χειμώνα. Τα λέγαμε τόσες μέρες ότι θα σπάσουν οι μεγάλοι, έγινε και με τον Ολυμπιακό, είχε γίνει και με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό νωρίς. Μετά τη χθεσινή μέρα ο Παναθηναϊκός είχε τις λιγότερες απώλειες από άποψη αποτελεσμάτων.

Ειδικά ο Παναθηναϊκός που έπαιξε για μεγάλο διάστημα για να πάρει το Χ στην Τούμπα, έπαιξε πιο συντηρητικά. Η εικόνα του ήταν σοκαριστική με την Καλλιθέα. Το build up ξεκίνησε από πίσω, η εικόνα του ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν λειτούργησε η επιλογή του Τετέ μεσοαμυντικά. Η ισοπαλία βόλεψε τον Παναθηναϊκό, γιατί θα έμενε αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού ήταν στη μεσαία γραμμή, γιατί υπάρχει ζήτημα. Αναφέρομαι στην παρουσία του Μπακασέτα και στο δίδυμο Αράο-Μαξίμοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα στα τρεξίματα και υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις. Ήταν πιο διαβασμένος αμυντικά. Τα προβλήματα ήταν με τον Τετέ και τον Πελίστρι. Πάντα ένα ισόπαλο αποτέλεσμα είναι θετικό.

Γενικά κερδίζει χρόνο ο Αλόνσο για αυτό που θέλει να παρουσιάσει. Το απαράδεκτο της ιστορίας, είναι και βρώμικο, είναι να δημιουργείται ένα κλίμα πριν από τα παιχνίδια, που θα κριθεί το μέλλον του προπονητή. Σήμερα ο Αλόνσο μένει στον πάγκο, αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε, θα έπρεπε να φύγει. Αυτά δεν είναι σοβαρά.

Στις ομάδες της κορυφής οι προπονητές κρίνονται από τα αποτελέσματα και μετά από αυτό που παρουσιάζουν. Ο Αλόνσο πρέπει να φτιάξει μια ομάδα που να κερδίζει και όχι να μη χάνει. Αυτό θα κριθεί τον επόμενο μήνα. Ο Παναθηναϊκός παίζει συνεχόμενα παιχνίδια. Με Πανσερραϊκό που δεν είναι εύκολο. Με ΑΕΚ-Ολυμπιακό.

Τώρα ο Αλόνσο θα έχει τον χρόνο να ηρεμήσει μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και θα καθορίσει τους στόχους του στα ερχόμενα ντέρμπι.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr