ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλή, δίχως, βέβαια, η εικόνα του ΠΑΟΚ να ήταν καλύτερη.

Πέρα από την πίεση των «ασπρόμαυρων» στο πρώτο τέταρτο, το Τριφύλλι έβγαλε άνετα τη δουλειά με τον τρόπο που αμύνθηκε.

Παρουσίασε τρεις καλές ευκαιρίες με Πελίστρι, Τετέ και Ιωαννίδη στο ματς, συνολικά όμως, ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα.

Ήταν αναμενόμενο να δείξουν οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» μεγαλύτερη αγωνιστικότητα μετά τη διακοπή κι αυτή η αντίδραση έφερε έναν βαθμό στην ομάδα.

Οι αλλαγές από τον Αλόνσο ήρθαν στο 78ο λεπτό (!) κι όταν αυτό συνέβη, αποχώρησαν ταυτόχρονα οι δύο πιο ακριβές επενδύσεις του καλοκαιριού.

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι (9/10): Σημείωσε δύο σπουδαίες επεμβάσεις σε δύο προσπάθειες του Σβαμπ. Όποτε χρειάστηκε, είχε σωστή αντίδραση.

Γιώργος Βαγιαννίδης (3/10): Δεν ήταν καλός στο παιχνίδι ο Βαγιαννίδης. Στην άμυνα ξεκίνησε με «θέματα», ενώ στην επίθεση δεν έβγαλε κάποια ενέργεια.

Τιν Γέντβαϊ (7/10): Ο Κροάτης στόπερ απέφυγε το μεγάλο λάθος. Παρέμεινε ψύχραιμος και έβγαλε το ματς με κίτρινη κάρτα στα τελευταία λεπτά.

Ίνγκι Ίνγκασον (8/10): Ο Ισλανδός δεν χαμπάριασε από τις αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ και έβγαλε τη σταθερότητα που χρειαζόταν η ομάδα στην άμυνα.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (4/10): Λίγα πράγματα από τον Σέρβο μπακ που κράτησε τη θέση του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δεν αξιοποίησε μια στημένη εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

Ουίλιαν Αράο (6/10): Δίχως να δώσει υψηλό τέμπο στον ρυθμό του παιχνιδιού ο Βραζιλιάνος στάθηκε στο ύψος του και συνεισέφερε στο μισό του Παναθηναϊκού.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς (6/10): Ο Σέρβος έτρεξε αρκετά στην αναμέτρηση. Δεν είναι η δουλειά του, όμως, να περάσει μπάλες στις επιθετικές μονάδες της ομάδας. Τίθεται ένα ερώτημα αν η συνύπαρξή του με τον Αράο, είναι σωστή.

Τάσος Μπακασέτας (5/10): Ο Μπακασέτας που ήταν εκ των κορυφαίων με την Εθνική, δυσκολεύεται (ή αδυνατεί) να προσαρμοστεί σε αυτό το ποδόσφαιρο που παίζει ο Παναθηναϊκός. Έβγαλε μια πάσα κλειδί στον Τετέ στο β μέρος.

Τετέ (6/10): Ο Βραζιλιάνος δεν έκανε τρομερά πράγματα στο γήπεδο, αλλά ήταν ο μόνος που δε δίστασε να απειλήσει. Επιχείρησε τρία σουτ εντός εστίας, στο 68′ η ευκαιρία ήταν μεγάλη για το… χρυσό γκολ.

Φακούντο Πελίστρι (6/10): Ο Ουρουγουανός έπαιξε από τα αριστερά (και όχι από τα δεξιά). Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου σπατάλησε τεράστια ευκαιρία από εξαιρετική ενέργεια του Ιωαννίδη. Γενικότερα σε μεγάλο μέρος του αγώνα ήταν ο μόνος που προωθούσε τη μπάλα στην επίθεση με τις επελάσεις του.

Φώτης Ιωαννίδης (8/10): Ο Ιωαννίδης έκανε τη φάση του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο όταν πέρασε ανάμεσα από δύο αντιπάλους του και έστρωσε στον Πελίστρι. Στις καθυστερήσεις είχε μια τελευταία ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Κοτάρσκι να λέει «όχι».

Ντανιέλ Μαντσίνι – Φιλίπ Τζούρισιτς (3/10): Δεν ξεχώρισαν στην αναμέτρηση.

Αζεντίν Ουναχίν (6/10): Αν και βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα, ο Μαροκινός χαφ έκανε ντεμπούτο και άφησε θετική εντύπωση με τον χειρισμό της μπάλας. Κέρδισε και ένα φάουλ έξω από την περιοχή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr