Παναθηναϊκός: Απαραίτητη η ρελάνς - 11αδάτες αλλαγές!

Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός έχει δικαιολογίες για τα άθλια ματς που έχει κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως αυτά όλα είναι ψιλά γράμματα για τον κόσμο που έχει υπομείνει τα πάνδεινα εδώ και 30 χρόνια.

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός, απογοήτευση και άμεση λύση

Ο οπαδός μένει στο ταπεινό όνομα των αντιπάλων, αντικρύζει την φτωχότατη βαθμολογική συγκομιδή κι είναι έτοιμος να τους βγάλει όλους άχρηστους.

Για τον τρόπο που συνηθίσαμε να βλέπουμε το ποδόσφαιρο από το 1996, όπου ο μικρός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πάρει αποτέλεσμα (παραβαίνοντας την ίδια την φύση του σπορ) προφανώς για το 90% του κόσμου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό που ο Κυπελλούχος σε τρία εντός έδρας ματς μάζεψε με το ζόρι 4 πόντους, κινδύνεψε με πανωλεθρία από την Καλλιθέα.

Η δυναμικότητα Τρίπολης και νεοφώτιστων ήταν για να κερδίσεις παίζοντας σε χαμηλό τέμπο, με καθαρά αποτελέσματα. Η εικόνα σε αυτά τα τρία παιχνίδια έδειξε ακριβώς τα προβλήματα που φωνάζει, πως είναι δύσκολο να μην εμφανίσει το συγκεκριμένο ρόστερ με αυτές τις επιλογές που έγιναν στους βασικούς.

Εύθραυστη αμυντική λειτουργία, υπερβολικά αργή επιθετική μετάβαση, μηδενική ανάπτυξη από πλάγια. Χρόνος υπάρχει, κάποια μπορεί να βελτιωθούν, σε κάποιες θέσεις όμως, χρειάζονται άλλες επιλογές. Πρέπει τα λεφτά που δόθηκαν για μεταγραφές να αξιοποιηθούν σωστά παρουσιάζοντας δίπλα σε Τετέ, Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, παίκτες που θα τους βοηθούν να βγάλουν τα προσόντα τους στο χορτάρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr