Παναθηναϊκός: Παρά τις μεταγραφάρες εκατομμυρίων, το χάσμα παραμένει...

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα περισσότερα χρήματα από τους ανταγωνιστές του για να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

«Πρόβλημα» στον Παναθηναϊκό με την ευρωπαϊκή λίστα!

Έτσι έπρεπε να γίνει (όχι φέτος, εδώ και πολλά χρόνια) από την στιγμή που η ομάδα δεν θέλει να λερώσει τα χέρια της μπαίνοντας στον βούρκο της δυσωδίας και διαφθοράς που βασιλεύει, ειδικά από το καλοκαίρι του 1996 και μετά.

Το ζήτημα είναι πως ακόμα κι αν έπεσαν λεφτά στην αγορά το κλαμπ παραμένει με κενά και μεγάλα μάλιστα. Αν ένας οργανισμός είναι διοικητικά αδύναμος ή μη επαρκώς στελεχωμένος έτσι θα παραμένει πάντα: χάσει κερδίσει- σε βάθος χρόνου αυτή την ανοργανωσιά θα την πληρώσει.

Αν μια ομάδα έχει ανάγκη από παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις, η ανάγκη αυτή θα υπάρχει ακόμα κι αν σε κάποιο ματς αυτοί που στις θέσεις αυτές αγωνίζονται κάνουν κάτι καλό και χρήσιμο: κανείς δεν είναι άχρηστος για να φοράει την πράσινη φανέλα, αλλά πάντα σε συλλόγους πρωταθλητισμού το παν είναι η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ.

Την έχει αυτή η ομάδα; Τα αναφέρουμε όλα αυτά γιατί η κριτική πρέπει να αφορά πάντα τη μεγάλη εικόνα, πολύ περισσότερο από όσο τη μικρή, που είναι πάντα τα ματς της εβδομάδας. Όταν υπάρχουν αγκάθια αυτά πρέπει να επισημαίνονται για να κάνουν τις ομάδες καλύτερες και να υπογραμμίζονται καθημερινά, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr