Πρώτος αρχηγός ο Ιωαννίδης: Ποιος ο ρόλος του Αλαφούζου

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι κι επίσημα πρώτος αρχηγός του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2024-25 με τον Γιάννη Αλαφούζο να παίζει τον δικό του ρόλο σε αυτό.

Πρώτος αρχηγός ο Ιωαννίδης: Ποιος ο ρόλος του Αλαφούζου

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2024/25 με τον Φώτη Ιωαννίδη να βρίσκεται μέσα σ’ αυτούς και μάλιστα να είναι και ο πρώτος.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» ο Γιάννης Αλαφούζος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή, η οποία είναι απόλυτα δίκαιη για τον κορυφαίο παίκτη του Τριφυλλιού, ο οποίος μάλιστα έχει και τη μεγαλύτερη άνοδο από κάθε άλλον στο ρόστερ.

Είναι ξεκάθαρο πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να κάνει… Βασιλιά τον Φώτη Ιωαννίδη κι εκτός από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του ετοιμάζει, αποφάσισε να τον κάνει πρώτο αρχηγό ανεβάζοντάς τον ουσιαστικά τρεις σκάλες, καθώς πέρυσι είχε μπει σ’ αυτό το κλαμπ ως… τέταρτος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr