Παναθηναϊκός: «Το μέλλον του Αλόνσο και οι σκέψεις του Αλαφούζου»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πλέον θα δίνει καθημερινές εξετάσεις όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα, καθώς καλείται να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ώστε να προέλθει η ηρεμία.

«Κρίσιμο 48ωρο στον Παναθηναϊκό, κλείνει ο αριστερός μπακ!»

Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν παρουσιάζεται αρκετά διπρόσωπος, καθώς άλλη εικόνα έχει στην Ελλάδα κι άλλη στην Ευρώπη γεγονός που αποτελεί και πολλά ερωτηματικά για το μέλλον της ομάδας.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, όπως είναι λογικό, κρίνεται και ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου.

Μπορεί ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ να είναι επιφυλακτικός και να έχει μια ανησυχία, όμως τη δεδομένη στιγμή δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα προχωρήσει σε αντικατάσταση προπονητή, καθώς εμπιστεύεται τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Μια απόδειξη αυτής της εμπιστοσύνης είναι και η έγκρισή του να αποκτήσει η ομάδα τον Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος ήταν παίκτης στα θέλω του προπονητή κι αν ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να προχωρήσει σε αντικατάστασή του, τότε δε θα έφερνε και τον Μαροκινό μέσο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr