Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι αρχηγοί για τη νέα σεζόν

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους αρχηγούς της νέας αγωνιστικής σεζόν μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media.

Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Ιωαννίδη και... όχι μόνο!

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει τη νέα του σεζόν, η οποία είναι γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει κι επίσημα τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας.

Συγκεκριμένα πρώτος αρχηγός θα είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος είναι και ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και μαγεύει όλη την Ευρώπη με τα κατορθώματά του. Απόλυτα δίκαια οι πράσινοι του δίνουν αυτό το προνόμιο.

Από εκεί και πέρα δεύτερος θα είναι ο Κάρλος Ζέκα που πραγματοποιεί τη δεύτερη θητεία του στο Τριφύλλι και ξέρει την ομάδα όσο λίγοι, ενώ έχει γράψει μοναδικές ιστορίες με το Τριφύλλι στο στήθος.

Επιπλέον ο τρίτος αρχηγός είναι ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο στο σύλλογο και είναι ο εν ενεργεία αρχηγός της εθνικής Ελλάδος με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Όμως πέρα απ’ αυτό έχει βοηθήσει πολύ σημαντικά τους πράσινους στην, έως τώρα, παρουσία του.

Τέλος, ο Μπαρτ Σένκεφελντ κλείνει την τετράδα των αρχηγών. Ο Ολλανδός είναι κι αυτός μια από τις παλιοσειρές στην ομάδα, έχει προσφέρει άπειρα πράγματα κι έτσι ο σύλλογος τον τιμάει και μ’ αυτόν τον τρόπο.

Δείτε την ανάρτηση της πράσινης ΠΑΕ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr