Παναθηναϊκός: Αλγόριθμος έδειξε νοκ άουτ και τετράδα στο Conference!

Ο αλγόριθμος Elo έκανε μια εξαιρετική πρόβλεψη για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά την πορεία του στο UEFA Conference League.

Ξεπέρασε την πολυμετοχικότητα σε αξία η φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού (pics)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο UEFA Conference League τη φετινή σεζόν και θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, καθώς είναι μια ευκαιρία να ζήσει σπουδαίες στιγμές και στην Ευρώπη, ώστε παράλληλα να του ανοίξει η όρεξη για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Από εκεί και πέρα ο αλγόριθμος Elo έκανε μια προσομοίωση της διαδικασίας και δίνει98,6% πιθανότητες στο Τριφύλλι να μπει στην 24άδα, καθώς και 56% για την οκτάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αλγόριθμος βγάζει τέταρτο στην κατάταξη το Τριφύλλι, με τις Τσέλσι, Μπέτις και Φιορεντίνα να βρίσκονται λίγο πιο πάνω.

Δείτε τη δημοσίευση:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr