Σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας ο 36χρονος Γουίλιαν του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ολυμπιακός έψαχνε κάτι που θα συζητηθεί το φετινό καλοκαίρι (πέρα από τις αποχωρήσεις των Ποντένσε, Χόρτα, Φορτούνη) και το βρήκε στο πρόσωπο του Γουίλιαν.

Σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας ο 36χρονος Γουίλιαν του Ολυμπιακού (vid)

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήταν μεγάλη κλάση την περασμένη και την προπερασμένη δεκαετία και πέρασε από το ταμείο του Πειραιά για τα… τελευταία.

Πολλοί τον παρομοίασαν με την περίπτωση του αλησμόνητου Μαρσέλο (και) για την κώμη του μαλλιού του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» έκανε ντεμπούτο νωρίτερα από το αναμενόμενο, όχι σε κάποιο γήπεδο, αλλά στο εστιατόριο του Σαράτση για πικάνια.

Δείτε παρακάτω:

@stefanossaratsis Θυμάστε όσα σας είπαμε για την #picanha και την κουλτούρα της λατινικής Αμερικής???? Ελάτε να σας αποδείξουμε όσα λέγαμε!!!! Thank you #willian #stakalakathoumena #steakhouse #restaurant #athens #thessaloniki #travelfood #footballtiktok #footballvideo #superleguegreece🇬🇷 #brazil🇧🇷 ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Saratsis

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr